Schedule Banner

Race Schedule
Last Updated: Oct 23, 2012 @ 04:41 PM   Schedule Subject to Change   Click Start List to view start lists.

Tuesday January 8, 2013  

Time
Event
Distance
Description
 
2:00pm-6:00pm
Registration / Packet Pick-Up
Pasqual's Cantina

Wednesday January 9, 2013  

Time
Event
Distance
Description
 
8:30am-2:00pm
Registration / Packet Pick-Up
Pasqual's Cantina (NO day-of reg)
9:15am
Course Closed
15 min prior to first race
9:30am
Cyclo-cross Female Non-Championship
40 min
10:30am
Cyclo-cross Male Non-Championship 10-29
40 min
11:30am
Cyclo-cross Male Non-Championship 30-39
40 min
1:00pm
Cyclo-cross Male Non-Championship 40-99
40 min
2:00pm
Cyclo-cross Female Single Speed
40 min
3:00pm
Cyclo-cross Male Single Speed
40 min
4:15pm
AWARDS
Library

Thursday January 10, 2013  

Time
Event
Distance
Description
 
8:30am-2:00pm
Registration / Packet Pick-Up
Pasqual's Cantina (NO day-of reg)
9:15am
Course Closed
15 min prior to first race
9:30am
Cyclo-cross Male Master 60-64
40 min
9:31am
Cyclo-cross Male Master 65-69
40 min
9:32am
Cyclo-cross Male Master 70+
40 min
10:30am
Cyclo-cross Female Master 55-59
35 min
10:31am
Cyclo-cross Female Master 60+
35 min
11:30am
Cyclo-cross Female Master 45-49
35 min
11:31am
Cyclo-cross Female Master 50-54
35 min
1:00pm
Cyclo-cross Female Master 40-44 Cat 1/2/3
40 min
2:00pm
Cyclo-cross Male Master 55-59
40 min
3:00pm
Cyclo-cross Male Master 50-54 Cat 1/2/3
45 min
4:15pm
AWARDS
Library

Friday January 11, 2013  

Time
Event
Distance
Description
 
8:30am-2:00pm
Registration / Packet Pick-Up
Pasqual's Cantina (NO day-of reg)
9:15am
Course Closed
15 min prior to first race
9:30am
Cyclo-cross Male Master 45-49 Cat 1/2/3
45 min
10:30am
Cyclo-cross Female Junior 13-14
20 min
11:15am
Cyclo-cross Female Junior 17-18
30 min
11:16am
Cyclo-cross Female Junior 15-16
30 min
12:00pm
Cyclo-cross Male Junior 10-12
20 min
12:01pm
Cyclo-cross Female Junior 10-12
20 min
12:45pm
Cyclo-cross Male Junior 13-14
20 min
1:30pm
Cyclo-cross Male Junior 15-16
30 min
2:15pm
Cyclo-cross Female Master 30-34 Cat 1/2/3
40 min
3:15pm
Cyclo-cross Female Master 35-39 Cat 1/2/3
40 min
4:30pm
AWARDS
Library

Saturday January 12, 2013  

Time
Event
Distance
Description
 
8:30am-2:00pm
Registration / Packet Pick-Up
Pasqual's Cantina (NO day-of reg)
9:15am
Course Closed
15 min prior to first race
9:30am
Cyclo-cross Male Master 40-44 Cat 1/2/3
45 min
10:30am
Cyclo-cross Male Junior 17-18 Cat 1/2/3
40 min
11:20am-11:50am
Elite/U23 Rider Practice Only
30 min practice
12:00 pm
Cyclo-cross Female Collegiate Division 1
40 min
12:01 pm
Cyclo-cross Female Collegiate Division 2
40 min
1:00pm
Cyclo-cross Male U23 19-22
50 min
2:00pm
Cyclo-cross Male Master 35-39 Cat 1/2/3
45 min
3:00pm
Cyclo-cross Male Master 30-34 Cat 1/2/3
45 min
3:55pm-4:25pm
Elite/U23 Rider Practice Only
30 min practice
4:30pm
AWARDS
Library

Sunday January 13, 2013  

Time
Event
Distance
Description
 
8:30am-2:00pm
Packet Pick-Up
Pasqual's Cantina (NO day-of reg)
9:15am
Course Closed
15 min prior to first race
9:30 am
Cyclo-cross Male Collegiate Division 2
50 min
10:30 am
Cyclo-cross Male Collegiate Division 1
50 min
11:25am-12:05pm
Elite/U23 Female Rider Practice Only
40 min practice
12:05pm-12:45pm
Elite Male Rider Practice Only
40 min practice
1:00pm
Cyclo-cross Female Elite/U23 17+ Pro/Cat 1/2/3
40 min
2:15pm
Cyclo-cross Male Elite 19+ Pro/Cat 1/2
60 min
4:00pm
AWARDS
Library
Volkswagen
Sierra NevadaShimanoCUORESpyBonk BreakerUSACDF
UCI USA Cycling is the official governing body for all disciplines of competitive cycling in the United States. The 501c3, membership-based organization aims both to achieve sustained success in international cycling competition and to grow competitive cycling in America while delivering an exceptional customer experience.
View Children's Online Privacy Protection Policy
US Olympic Committee